Το 2024 απογειωνόμαστε ακόμα πιο ψηλά!

blog
 / 
News
 / 
 Το 2024 απογειωνόμαστε ακόμα πιο ψηλά!
8 Φεβρουαρίου 2024
«Είμαστε έτοιμοι να απογειωθούμε ακόμα πιο ψηλά το 2024.»

 

Λίγες εβδομάδες μετά την τελετή απονομής των Event Awards 2023, η ομάδα της Event Plus, ο μεγάλος νικητής κορυφαίων τίτλων και βραβείων, μιλά με το Marketing Week.

Το δικό τους σχόλιο για τις πολλαπλές διακρίσεις που έλαβε πρόσφατα η Event Plus μας δίνουν οι Έλια Ηλιάδη, Sales & Marketing Director, και οι Account Directors: Μηνάς Χρήστου, Ευαγγελία Σταματοπούλου, Γιάννης Πατακιάς και Βασιλεία Κορορού.

 

EVENT PRODUCTION AGENCY OF THE YEAR

 

Η Έλια Ηλιάδη, Sales & Marketing Director της Event Plus, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαστε όλοι στην Event Plus πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι που στα φετινά Event Awards κερδίσαμε 3 από τους 4 κορυφαίους τίτλους (Event Production Agency of the Year, Event of the Year και Event Brand of the Year), 3 Platinum και πολλά ακόμα βραβεία. Μέσα από αυτές τις βραβεύσεις, και τον τίτλο Event Production Agency of the Year, αναγνωρίζεται η δουλειά, η αφοσίωσή μας αλλά και το εύρος και η δυναμική των events μας. Από την τεράστια παραγωγή της τελετής εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ μέχρι τις premium press experiences, launch events ή ακόμα και μια μικρή εσωτερική εκδήλωση μιας εταιρικής ομάδας θα μας βρείτε πάντα να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε με το ίδιο πάθος. Να προτείνουμε νέες ιδέες που συναρπάζουν και δημιουργούν κάθε φορά διαφορετικές και καινοτόμες εμπειρίες. Ευχαριστούμε τους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται συναρπαστικά projects αλλά και την Boussias για τη διοργάνωση του σημαντικού θεσμού των βραβείων. Είμαστε έτοιμοι για να απογειωθούμε ακόμα πιο ψηλά το 2024».

 

«Από την παραγωγή της τελετής εγκαινίων του νέου γηπέδου ΑΕΚ μέχρι premium press experiences, launch events ή μια μικρή εσωτερική εκδήλωση, πάντα δημιουργούμε με το ίδιο πάθος»

 

A.E.K F.C OPAP ARENA GRAND OPENING CEREMONY: EVENT OF THE YEAR ΚΑΙ 18 ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

 

«Μας τιμά πολύ η βαθμολογία των μελών της κριτικής επιτροπής που έδωσε στην Τελετή Εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ τους κορυφαίους τίτλους “Event of the Year”, “Event Brand of the Year“, το Platinum στην κατηγορία Event Production και ακόμα 15 βραβεία.
Και περισσότερο μας τιμά και μας συγκινεί, ακόμα και σήμερα, η συναισθηματική σύνδεση που δημιουργήσαμε με την απίστευτη αυτή 360° εμπειρία που σχεδιάσαμε σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ. 35.000 θεατές που παρακολούθησαν από κοντά και πάνω από 1,5 εκατ. τηλεθεατές ενώθηκαν εκείνο το βράδυ με την ομάδα της καρδιάς τους. Πραγματικά αυτό το event άφησε μια μοναδική κληρονομιά και ήταν για την Event Plus μια κορυφαία εκδήλωση», δήλωσε ο Μηνάς Χρήστου, Account Director της Event Plus.

 

 

GARNIER GREEN PRESS EXPERIENCE, PLATINUM AWARD

 

Παράλληλα, η Ευαγγελία Σταματοπούλου, Account Director της Event Plus, τονίζει: «Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να διαχειριστεί ένα πολύ μεγάλο φάσμα από event experiences. Από τη φαντασμαγορική εκδήλωση της AEK με τις τεράστιες προκλήσεις παραγωγής μέχρι πολύ ιδιαίτερες, boutique press ή launch experiences. To Green Beauty / Press Experience που σχεδιάσαμε και οργανώσαμε για την Garnier βραβεύτηκε με Platinum award στην κατηγορία “Event Based on Sustainability”. Σαν εταιρεία έχουμε εντάξει ήδη το Sustainability στις στρατηγικές μας και κινούμαστε στην κατεύθυνση “the path to eco-friendly events” τόσο μέσα από τον σχεδιασμό των concepts όσο και προτείνοντας στους πελάτες μας μέρος των events τους να έχουν eco-friendly execution. O στόχος για carbon neutral events δεν είναι εύκολος, ούτε γρήγορος. Δουλεύουμε όμως ήδη με θέληση, δημιουργικότητα και δέσμευση για να τον πετύχουμε μέσα στα επόμενα χρόνια»

 

 

SNEAKER10 & ADIDAS FOR ATHENS PRIDE, 2 GOLD AWARDS

 

«H σύνδεση των Brands με το κοινό τους είναι πολύ σημαντική είτε το κοινό αυτό είναι εσωτερικό ή εξωτερικό. Για αυτό και οι ομάδες μας σε κάθε Brand Experience που αναλαμβάνουμε δουλεύουμε ώστε να την μεγιστοποιήσουμε.
Στο project Sneaker10 & adidas “Let Love Be Your Legacy” στο Pride Athens δημιουργήσαμε όχι ένα ακόμα space αλλά μια immersive εμπειρία έκφρασης, ατομικότητας και εμπιστοσύνης. Βραβευτήκαμε με 2 Gold awards στις κατηγορίες “Brand Engagement Event” και “Stage Design/Booth Design”. Ευχαριστούμε τις
Sneaker10 & adidas που μας έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε ένα τόσο ιδιαίτερο project», αναφέρει ο Γιάννης Πατακιάς, Account Director της Event Plus.

 

 

IQOS IN-STORE EXPERIENCES AND BRAND ACTIVATIONS

 

Από την πλευρά της, η Βασιλεία Κορορού, Account Director της Event Plus, επισημαίνει: «Όταν οργανώνουμε events για το IQOS, χρειάζεται κάθε φορά να ξεπερνάμε τον εαυτό μας. Στα φετινά Event Awards είχαμε τη χαρά να βραβευτούμε με 2 διαφορετικά projects, σε σημαντικές κατηγορίες που αποδεικνύουν τη δημιουργικότητά μας στο να σχεδιάζουμε μοναδικές εμπειρίες κρατώντας υψηλό το engagement του κοινού με το brand. Gold στην κατηγορία “In-store Experience Event”, Silver σε “Immersive Brand Experience” και ακόμα δύο Bronze σε “Brand Activations” και “Best Use of Interactive Storytelling”. Νιώθουμε περήφανοι για τα αποτελέσματα μας και έτοιμοι για τα επόμενα IQOS events του 2024!»

 

Πηγή: marketingweek.gr 

#related articles

return

arrow-leftarrow-rightchevron-up-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram