Με 53 Βραβεία... Ποιός μας πιάνει!

blog
 / 
News
 / 
 Με 53 Βραβεία... Ποιός μας πιάνει!
12 Ιανουαριου 2024

Σε μια λαμπερή τελετή απονομής για τα Event Awards 2023, τη μεγάλη γιορτή, αφιερωμένη στους ανθρώπους που διαμορφώνουν το τοπίο του event industry στη χώρας μας, η Event Plus το γιόρτασε… με το παραπάνω κατακτώντας την κορυφή, κερδίζοντας τις κορυφαίες διακρίσεις:

Εvent Production Agency of the Year,
Εvent Brand of the Year, 
Event of the Year
και 50 ακόμα βραβεύσεις: 3 Platinum Awards, 22 Gold, 9 Silver, 16 Bronze.

 

Δείτε όλα τα βραβευμένα projects εδώ.

 

 

Μεγάλες διακρίσεις, Platinum & Gold Awards

 

AEK FC - OPAP ARENA  Grand Opening Ceremony, Event of the Year, Event Brand of the Year

(επιπλέον 1 Platinum, 10 Gold, 2 Silver, 3 Bronze)

 

Οι 2 κορυφαίες διακρίσεις: Event of the Year και Event Brand of the Year αφορούν στη βράβευση της μεγάλης παραγωγής της τελετής εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ OPAP Arena, όπου με 16 συνολικά βραβεία, αυτή η μοναδική 3ωρη 360° εμπειρία κέρδισε τις εντυπώσεις, συνδέοντας 35.000 live θεατές και πάνω από 1,5 εκ τηλεθεατές με την ομάδα της καρδιάς τους! Επίσης, βραβεύτηκε με Platinum Award στην κατηγορία Event Production, για τα υψηλά standard παραγωγής και αισθητικής.

Η Event Plus τιμήθηκε με 2 ακόμα Platinum βραβεία, ένα στην κατηγορία Event Based on Sustainability για το event Green Press Experience της Garnier κι ένα ακόμα στην κατηγορία Best Use of Gamification και για το event Manufacturing of the Future της Παπαστράτος.

 

Garnier - Green Press Experience: 1 Platinum "Event Based on Sustainability"

(επιπλέον 1 Gold)

 

 

Papastratos - Manufacturing of the Future: 1 Platinum "Best use of Gamification"

(επιπλέον 3 Gold, 1 Bronze)

 

 

22 Gold βραβεία και πολλαπλές διακρίσεις συμπλήρωσαν το portfolio διακρίσεων της Εvent Plus σε σημαντικά project, όπως: adidas SMM, Kaizenland Summer Festival, Maybelline-Surreal Launch Event, IQOS Together X Δ.Ε.Θ, L΄Oréal Brandstorm 2023, Maybelline NY x Primer Festival Brand Experience, επιβεβαιώνοντας ότι κάθε event για την Event Plus είναι μοναδικό, καινοτόμο, ιδιαίτερο και προσφέρει στο κοινό του πάντα μια διαφορετική, νέα εμπειρία.

Η αφοσίωση μας στην πρωτοτυπία, σε ιδέες που συναρπάζουν και δημιουργούν κάθε φορά διαφορετικές και καινοτόμες εμπειρίες σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας σε απαιτητικά projects, οδήγησαν την Event Plus στην κορυφή των Event Awards.

 

«Νιώθω ανείπωτη ευτυχία και περηφάνια για την συναρπαστική επιτυχία της Event Plus στα Event Awards 2023. Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν την αναγνώριση της αφοσίωσής μας στο κομμάτι της ποιότητας, της αισθητικής, του concept και του περιεχομένου. Με 53 συνολικά διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένης και της κορυφαίας διάκρισης Εvent Production Agency of the Year, συνεχίζουμε δυναμικά την πορεία μας στο μέλλον δίνοντας προτεραιότητα, πρωτίστως στην αποτελεσματικότητα, στην εκπλήρωση δηλαδή του στόχου για τον οποίο σχεδιάζουμε το κάθε project, αλλά και στην καινοτομία, στη δημιουργικότητα, στην εμπειρία που θέλουμε να ζει το κοινό μας κάθε φορά. Παραμένουμε πιστοί στην υπογραφή μας: «We create experiences that connect people», δήλωσε η Έλια Ηλιάδη, Sales & Marketing Director της Event Plus.

 

#related articles

return

arrow-leftarrow-rightchevron-up-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram