ΑΕΚ - Event of the Year και 17 ακόμα διακρίσεις!

blog
 / 
News
 / 
 ΑΕΚ - Event of the Year και 17 ακόμα διακρίσεις!
15 Ιανουαριου 2024

Στην γεμάτη λάμψη απονομή των Event Awards 2023, η AEK & η Event Plus γιόρτασαν 3 πολύ μεγάλες διακρίσεις και 15 ακόμα βραβεία για το Grand Opening του νέου γηπέδου της ΑΕΚ OPAP Arena.

🏆 Event of the Year

Event Brand of the Year,

Platinum Award🏅 στην κατηγορία Event Production

 

Η τελετή των εγκαινίων του νέου γηπέδου πραγματοποιήθηκε στις 30/9/2022 και ήταν μια φαντασμαγορική τρίωρη 360° εμπειρία που συμμετείχαν 700+ συντελεστές και χρειάστηκαν μήνες προετοιμασίας από την Event Plus και την ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

 

Με όραμα και έμπνευση από την παράδοση και ιστορία της ΑΕΚ καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ιδιαίτερη συναισθηματική σύνδεση των 35000 θεατών που παρακολούθησαν από κοντά και των πάνω από 1,5 εκ τηλεθεατών με την ομάδα της καρδιάς τους 💛 ⚽️ .

Για τις βραβεύσεις ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιάννης Καραλής είπε στην σκηνή των Event Awards:

"Εκείνη η βραδιά, εκείνη η μεγάλη προσπάθεια που κάνατε, έχει μείνει μέσα στην καρδιά μας. Το βλέπουμε και το ξαναβλέπουμε, ήταν πραγματικά κάτι συγκλονιστικό. Μας σταμάταγαν την επόμενη, την μεθεπόμενη ημέρα, μετά από 1 μήνα και μας έλεγαν "τι οσκαρική βραδιά ήταν αυτή που ζήσαμε, μας θυμίσατε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων". Καταλαβαίνετε τι δουλειά έκαναν οι άνθρωποι της Event Plus. Σας ευχαριστούμε πολύ για όσα κάνατε".

Μαζί του στην εκδήλωση παραβρέθηκε και το μέλος του ΔΣ και Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα.

 

#related articles

return

arrow-leftarrow-rightchevron-up-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram