Team training

blog
 / 
News
 / 
 Team training
20 Ιανουαριου 2023

Στην Event Plus θεωρούμε τις εκπαιδεύσεις και τις ομαδικές δραστηριότητες πολύ σημαντικό κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας. Για το λόγο αυτό, παρέχουμε ποικιλία εκπαιδεύσεων, που απευθύνονται τόσο στους υπαλλήλους όσο και στα διευθυντικά στελέχη, πάνω σε θέματα όπως είναι η ηγεσία, η επικοινωνία, η διαχείριση του χρόνου, η διαφορετικότητα και η συμπερίληψη αλλά και η ισότητα στο χώρο εργασίας, όσο το δυνατόν συχνότερα. Το να προωθούμε τις αξίες μας μόνο σε θεωρητικό επίπεδο δεν είναι αρκετό για εμάς: δεσμευόμαστε να εμπλεκόμαστε ουσιαστικά και να εμπνέουμε και άλλους με τις δράσεις μας.

#Learn to balance

Πρόσφατα, στο πνεύμα της ενδυνάμωσης ισχυρών κοινωνικών δεξιοτήτων, η εταιρεία μας διοργάνωσε μια εκπαίδευση για όλη την ομάδα με θέμα τις διαπραγματεύσεις στον χώρο εργασίας.

Ενώ η κοινή πεποίθηση είναι ότι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει ένας εργαζόμενος είναι το να εξισορροπήσει την προσωπική με την επαγγελματική του ζωή, εμείς στην Event Plus πιστεύουμε ότι όλες οι πτυχές ενός ατόμου είναι εξίσου σημαντικές: η κοινωνικότητα, η πνευματική ανάπτυξη αλλά και η σωματική εμφάνιση και υγεία.

Ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής δεν σημαίνει απλώς το να μοιράζει κανείς ισάξια τον χρόνο του ανάμεσα στις δύο: χρειάζεται κυρίως η ικανότητα να τις διαχωρίζει και να τις οριοθετεί. Ένα ψυχολογικά ισορροπημένο και υγιές άτομο είναι αυτό που έχει πολλές και διαφοροποιημένες πτυχές και ενδιαφέροντα. Για να το πετύχει κανείς αυτό, καλείται να διαπραγματεύεται συνεχώς το πιο πολύτιμο πράγμα που διαθέτει: τον χρόνο του.

Η ίδια η ζωή αποτελεί μία συνεχή διαπραγμάτευση, διαπραγμάτευση για φυσικούς και πνευματικούς πόρους, για δύναμη, για προσοχή.

Σε συνεργασία με την οργανωσιακή ψυχολόγο - κυρία Ζωή Φράγκου, μιλήσαμε για τις διαπραγματεύσεις και πήραμε πολλές πληροφορίες, αναλύοντας πρακτικά το πώς να βάζουμε όρια, όταν πρόκειται για τις ανάγκες και την εξέλιξή μας.

Στη συνέχεια, συμμετείχαμε σε μια διασκεδαστική και πρωτότυπη ομαδική δραστηριότητα (team – building activity) όπου γνωρίσαμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και εξασκήσαμε όλα όσα μάθαμε κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου. Ω ναι! Μερικές φορές αρέσει και σε μας να διασκεδάζουμε… όχι απλώς να οργανώνουμε ενδιαφέροντα πράγματα για τους πελάτες μας!

Με τα χρήσιμα και πρακτικά εργαλεία που αποκτήσαμε σε αυτή τη διαδραστική εκπαίδευση, όχι μόνο είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε κάθε μελλοντική διαπραγμάτευση που θα προκύψει, επενδύοντας πάντα στη δημιουργία μακροχρόνιων, υγιών σχέσεων, αλλά πάνω από όλα είμαστε έτοιμοι να καταλάβουμε εσάς και τις ανάγκες σας ακόμη περισσότερο και να σας προσφέρουμε όλη την αποδοχή, τη δημιουργικότητα και την καλή διάθεση που σας αξίζει, εστιάζοντας πάντα στην επίλυση των προβλημάτων σας, πριν ακόμα αυτά προκύψουν!

#related articles

return

arrow-leftarrow-rightchevron-up-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram