Απόδραση στην Ορεινή Αρκαδία!

blog
 / 
News
 / 
 Απόδραση στην Ορεινή Αρκαδία!
3 Απριλιου 2023

‘Ενα Σαββατοκύριακο γεμάτο ενέργεια και fun, πέρασε η ομάδα της Event Plus στα βουνά της Αρκαδίας. Γεμάτοι ενθουσιασμό και το γνωστό πάθος που τους χαρακτηρίζει, οι 20 ατρόμητοι εξερευνητές αναχώρησαν για τον Λούσιο-Αλφειό και τα τριγύρω χωριά.

Πρώτη στάση ήταν το χωρίο Βλαχοράστης, το οποίο τους προσέφερε μία πρώτη γεύση του πανέμορφου Αρκαδικού τοπίου.

Συνέχεια με rafting σε μία διαδρομή με πολύ δράση, γέλια και φωνές. Βέβαια, δεν έλλειπαν τα αναποδογυρίσματα, οι βουτιές, τα μπουγελώματα και οι συγκρούσεις των βαρκών. Περνώντας μοναδικές διαδρομές, ένα στενό φαράγγι, βλέποντας τα πανέμορφα γεφύρια και τις φυσικές πηγές, η ομάδα είχε μια μοναδική εμπειρία. Μοναδική και η στιγμή του καταρράκτη που τους αναζωογόνησε με τα παγωμένα του νερά.

Αφού έβγαλαν τις ειδικές στολές, κατευθύνθηκαν που αλλού; Σε παραδοσιακή ταβέρνα για να δοκιμάσουν την τοπική κουζίνα. Κι εκεί μόνο απαρατήρητοι δεν πέρασαν αφού οι φωνές και τα γέλια τους ακούστηκαν σε όλο το χωριό.

Ο καφές στην Δημητσάνα και η επίσκεψη στο Μουσείο Υδροκίνησης, οι βόλτες στην Βυτίνα και η χαλάρωση συμπλήρωσαν την καταπληκτική team building εμπειρία της Event Plus.

 

#related articles

return

arrow-leftarrow-rightchevron-up-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram