Mε χαρά υποδεχόμαστε το certification “Great Place to Work”

blog
 / 
News
 / 
 Mε χαρά υποδεχόμαστε το certification “Great Place to Work”
18 Μαϊου 2023

Ανάμεσα σε events που σχεδιάζονται, σε άλλα που τρέχουν και σε αλλεπάλληλα δημιουργικά brainstormings στο γραφείο, μία είδηση ανεβάζει την ενέργεια της ομάδας μας ακόμα μια ψηλά! Είναι αυτή της ανακοίνωσης ότι η Event Plus κέρδισε το CertificationGreat Place to Work”! Ηurray!

Τα κινητά κλείνουν, τα μάτια φεύγουν από τις οθόνες και ξεκινάνε τα χαμόγελα!!! Μαζευόμαστε για να μάθουμε περισσότερα για τα αποτελέσματα κι ακούμε ακριβώς αυτά που νοιώθουμε και ζούμε ως ομάδα καθημερινά.

Στην Event Plus αισθανόμαστε δυνατό το αίσθημα της δικαιοσύνης κι ότι η δουλειά που κάνουμε αναγνωρίζεται. Είμαστε ΟΜΑΔΑΡΑ! Λειτουργούμε αποτελεσματικά κάτω από όλες τις συνθήκες. Είμαστε μία δεμένη «οικογένεια» όπου κάθε μέλος έχει το χώρο και την άνεση να εκφράζεται και να αναπτύσσεται. Είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες μας, για τους συναδέλφους μας αλλά και για την εταιρία μας που αναπτύσσεται τόσο δυναμικά.

To certification “Great Places to Work” είναι η επισφράγιση ότι οι άνθρωποι μας απολαμβάνουν πραγματικά αυτό που κάνουν. Το περιβάλλον που κινούμαστε μας εκφράζει. Το πνεύμα της ομαδικής συνεργασίας είναι στο DNA μας και καταγράφεται. Η κουλτούρα μας έχει δυναμική και αναπτύσσεται. Στην Event Plus πιστεύουμε πολύ στις ανθρώπινες σχέσεις και ότι αν και υπάρχει πίεση και απαιτητικά  dead lines βρίσκουμε τον τρόπο να διασκεδάζουμε και να περνάμε καλά. Έτσι απολαμβάνουμε και διασκεδάζουμε με κάθε project που σχεδιάζουμε, με κάθε event που υλοποιούμε, με κάθε ομάδα πελάτη που συνεργαζόμαστε.

Συνεχίζουμε σταθερά στον σκοπό μας, να δημιουργούμε εμπειρίες που συνδέουν τους ανθρώπους και παραμένουμε πιστοί στις αξίες της εμπιστοσύνης, σεβασμού και αξιοπιστίας. Είμαστε περήφανοι για την διάκριση “Great Places to Work”, για τα αποτελέσματα μας αλλά πάνω απ’ όλα για τους ανθρώπους μας.

Για την διάκριση του “Great Places To Work” γράφει η HR specialist της Event Plus, Ζωή Φράγκου

Όταν πριν από περίπου ενάμιση χρόνο ξεκίνησα τη συνεργασία μου με την Event Plus για να τρέξουμε μαζί την αλλαγή της κουλτούρας τους, ο στόχος ήταν απλός και ξεκάθαρος: η πελατοκεντρικότητα δεν ήταν πια αρκετή και ο οργανισμός είχε ανάγκη μία κουλτούρα συμπερίληψης και ανθρωποκεντρισμού, προσανατολισμένη στις αξίες της ομαδικότητας, της διαφορετικότητας και της ευσυνειδησίας.

Σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά, όχι μόνο ολοκληρώσαμε το project και πετύχαμε τους στόχους μας, αλλά συνέβη κάτι το οποίο παλιότερα δε θα μπορούσαμε καν να φανταστούμε: ο οργανισμός διακρίθηκε ως "Great Place to Work".

Για μια εταιρεία που διένυσε το ταξίδι της Event Plus, η διάκριση αυτή δεν είναι απλώς ένα σύμβολο επικύρωσης της υφιστάμενης κατάστασης αλλά μία επιβράβευση της δέσμευσης για εξέλιξη, της συνεχούς προσπάθειας για δημιουργία και της ατέρμονης ενέργειας και όρεξης που διακατέχει τον οργανισμό να μας ξαφνιάζει πάντα: η Event Plus δεν έφτασε μέχρι εδώ για να φτάσει μόνο μέχρι εδώ 😊

Δείτε την ομάδα σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων για το τι κάνει την Event Plus "a Great Place to Work" 

#related articles

return

arrow-leftarrow-rightchevron-up-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram