Η Event Plus στα Best Workplaces™ for Women Hellas 2024

blog
 / 
News
 / 
 Η Event Plus στα Best Workplaces™ for Women Hellas 2024
28 Μαρτιου 2024

Mε χαρά και υπερηφάνεια υποδεχόμαστε την διάκριση* Best Workplaces™ for Women Hellas 2024, από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas, που αποτυπώνει την συμπεριληπτική, ενδυναμωτική κουλτούρα που χτίζουμε σαν εταιρεία εδώ και χρόνια.

 

Στην EVENT PLUS ζούμε τη Γυναικεία Δύναμη

 

Με 66% των εργαζομένων μας να είναι γυναίκες και 60% των θέσεων ευθύνης να καλύπτονται από γυναίκες, το γυναικείο ταπεραμέντο είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας. Και η συμβολή τους στις επιτυχίες μας καθοριστική.

 

«Η Event Plus υποστηρίζει την ισορροπία εργασιακής - προσωπικής ζωής των γυναικών μέσω ενός ευέλικτου υβριδικού εργασιακού μοντέλου που επιτρέπει στις εργαζόμενες να διαχειρίζονται τον προσωπικό τους χρόνο και να ρυθμίζουν την καθημερινότητά τους προτεραιοποιώντας κάθε φορά τις ανάγκες τους. Με απόλυτη εμπιστοσύνη και διαφάνεια, οι γυναίκες στην εταιρεία μας αναπτύσσονται σε ένα περιβάλλον αφοσιωμένο στην ισότητα και την ενδυνάμωση».

Ζωή Φράγκου / Οργανωσιακή Ψυχολόγος & Business Coach

 

 

«Ως γυναίκες event planners, έχουμε απογειώσει το multitasking. Αφοσιωνόμαστε σε κάθε νέο project με τον ίδιο ενθουσιασμό που δείχνουμε για τους αγαπημένους μας. «Γεννάμε» ιδέες ενώ παράλληλα είμαστε οι καλύτερες μαμάδες! Σηκώνουμε περήφανες το χέρι στον όρο “problem solver” τη στιγμή που θεωρούμαστε ευάλωτες. Ξενυχτάμε πάνω από μια ιδέα ενώ το πρωί μας βρίσκει με τέλεια ευθεία eye liner. Πανηγυρίζουμε με φωνές τις επιτυχίες μας, την ίδια στιγμή που «διαβάζουμε αθόρυβα» την ανάγκη του νέου πελάτη».

Κωνσταντίνα Καλαϊτζόγλου / Account Director

 

Super Moms

 

Με 5 μητέρες στην ομάδα μας, όπως και με πολλά δυναμικά νέα κορίτσια, υποστηρίζουμε ως εταιρία την ισορροπία εργασιακής - προσωπικής ζωής, μέσω του ευέλικτου υβριδικού εργασιακού μοντέλου. Έτσι οι γυναίκες της Event Plus διαχειρίζονται τον προσωπικό τους χρόνο και ρυθμίζουν την καθημερινότητά τους προτεραιοποιώντας κάθε φορά τις ανάγκες τους.

 

«Η άδεια μητρότητας ήταν η πιο σημαντική και όμορφη περίοδος στη ζωή μου, καθώς είχα την ευκαιρία να απολαύσω κάθε στιγμή με την μικρή μου έχοντας όλη την απαραίτητη στήριξη από την Event Plus. Εξίσου συναρπαστική ήταν και η στιγμή που επέστρεψα στην εργασία μου και όλοι οι συνάδελφοι αλλά και η φανταστική μου ομάδα με έκανε να αισθανθώ σαν να μην έλειψα ποτέ».

Βασιλεία Κορορού / Account Director

 

«Το εργασιακό περιβάλλον είναι πολύ σημαντικό να αφουγκράζεται και να κατανοεί τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες μιας εργαζόμενης μητέρας. Νιώθω χαρούμενη που στην Event Plus τις περισσότερες φορές μου δίνεται η δυνατότητα να ορίσω η ίδια το πρόγραμμα της καθημερινότητας μου. Ως εργαζόμενη μητέρα, το υδριβικό μοντέλο που μας παρέχεται με βοηθάει στο να παίρνω ανάσα, να έχω λιγότερο άγχος και περισσότερη προσωπική ικανοποίηση.».

Ντένα Στεργίου / Project Manager

 

Υποστήριξη, ισότητα, ανάπτυξη

 

Οι γυναίκες στην Event Plus ζουν έμπρακτα την δέσμευση μας απέναντι στην ισότητα και την υποστήριξη, αναπτύσσοντας καθημερινά την καριέρα τους. Βάσει των αποτελεσμάτων της έρευνας* Trust Index™ νοιώθουν ενδυναμωμένες, ισότιμα μέλη στις ομάδες τους και έτοιμες να διεκδικήσουν τους στόχους τους.

 

 

« Συμπληρώνοντας περίπου τα 10 έτη παρουσίας μου στην Event Plus, επιβεβαιώνομαι καθημερινά για την επιλογή μου να διαμορφώσω το δικό μου career path μέσα από εδώ. Σε ένα απόλυτα υποστηρικτικό περιβάλλον, όπου η συνέπεια, η διαρκής εξέλιξη, η δημιουργικότητα και η ομαδική δουλειά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου, η Event Plus μου έχει προσφέρει όχι μόνο ευκαιρίες επαγγελματικής, αλλά και προσωπικής ανάπτυξης».

Μάρσια Θεωφάνη / Account Manager

 

 

 

«Το να είσαι γυναίκα στον χώρο των events συνήθως είναι κάτι εύκολο, καθώς είναι ένας χώρος όπου η καλή αισθητική και οι δημιουργικές ιδέες θριαμβεύουν. Το να είσαι γυναίκα -και μάλιστα νέα γυναίκα- στον χώρο των events όταν ο πελάτης είναι η ΑΕΚ με μια κατεξοχήν ανδροκρατούμενη διοίκηση σίγουρα δεν είναι εξίσου εύκολο. Δουλεύοντας για μήνες στο project της ΑΕΚ ένοιωσα στήριξη από την ομάδα μου που μου έδωσε βήμα να ακουστούν η φωνή και οι ιδέες μου».

Νατάσσα Αθανασιάδου / Junior Account Executive

 

 

«Στην Event Plus νιώθω ασφάλεια στο εργασιακό περιβάλλον, νιώθω άνετα και αποδεκτή να είμαι ο εαυτός μου. Υπάρχει διαφάνεια και χώρος για ανοιχτή επικοινωνία που βοηθάει την εξέλιξη της συνεργασίας. Το αίσθημα της ομάδας είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει και για μένα η ομάδα κάνει τη διαφορά, είναι κάτι που ενισχύει την εργασιακή μου εμπειρία με ευχάριστα συναισθήματα. Υπάρχει υποστήριξη, συνεργασία και ο σεβασμός που χρειαζόμαστε για την επίτευξη των στόχων μας».

Έλενα Παπανικιτοπούλου / Account Executive

 

 

Είναι ο χώρος των Event δύσκολος για τις γυναίκες;

 

«Η καθημερινότητα μας έχει γρήγορους ρυθμούς αλλά κινείται σε ένα μοναδικό “upbeat soundtrack”. Mέσα σε αυτό το κάδρο, που συχνά είναι απαιτητικό, αναπτύσσουμε συνεργασίες αλλά και φιλίες με την δυναμικότητα αλλά και την προσαρμοστικότητα που χαρακτηρίζει τις γυναίκες. Νομίζω ότι η ασφάλεια, η εμπιστοσύνη, η αγάπη που έχουμε στην Event Plus είναι η κινητήριες δυνάμεις μας για να γίνονται όλα ευκολότερα».

Κωνσταντίνα Καλαϊτζόγλου / Account Director

 

 

«Ένα μόνο θα πω: έχω γράψει και 20000 βήματα σε ημέρα event! Η ικανοποίηση όμως που νοιώθουμε όλοι στο τέλος της ημέρας όταν μαζί με τους πελάτες μας γινόμαστε μια ομάδα και πανηγυρίζουμε το αποτέλεσμα μας, δεν συγκρίνεται με τίποτα. Είναι το σημείο που stress, κούραση, αγωνία όλα μετατρέπονται σε χαρά, επίτευξη και προσωπική ολοκλήρωση».

Λυδία Μπίκα / Account Executive

 

 

 

«Είναι απαιτητικός και υπάρχει μια ενέργεια που κορυφώνεται όταν ξεκινάει και τρέχει το κάθε event. Μου έχει τύχει να ξεχάσω να κάνω κάτι στην ροή του event. Όμως, πάντα υπάρχει κάποιος δίπλα μου που θα με βοηθήσει. Θα με υποστηρίξει αφήνοντας για λίγο εκείνη την ώρα την δική του δουλειά. Αυτό κάνει μοναδική την ομάδα της Event Plus, γυναίκες και άνδρες, η υποστήριξη, η αγάπη και το πάθος για την δουλειά μας, η ευελιξία μας».

Νίκη Βέγγου / Sales & Marketing Assistant

 

 


* Η διάκριση Best Workplaces™ for Women Hellas 2024 έρχεται από την αξιολόγηση που έκαναν ανώνυμα οι ίδιες οι γυναίκες της εταιρίας μας, περιγράφοντας την εμπειρία τους στην έρευνα εργασιακού κλίματος Trust Index™, σχετικά με την αντιμετώπιση των φύλων στην εταιρεία, τις ίσες αμοιβές, τη δυνατότητα εξέλιξης και προαγωγών, τη δυνατότητα λήψης άδειας, καθώς και την ισορροπία μεταξύ εργασιακής και προσωπικής ζωής.

#related articles

return

arrow-leftarrow-rightchevron-up-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram